VINKKEJÄ KUTSUN JA KIITOSKORTIN VIIMEISTELYYN

Haluamme, että voit olla tyytyväinen ostokseesi, ja tilaamasi kutsut ja muut korttituotteet vastaavat odotuksiasi.
Alla on muutama vinkki korttien viimeistelyyn, jolla varmistat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Jos olet epävarma paperista, mallista, väreistä tai miltä kutsu oikeasti näyttää, suosittelemme tilaamaan näytekappaleet suosikkivaihtoehdoistasi. Huomaathan, että näytekappaleet ovat samoja kuin verkkokaupan mallikortit, ja niitä ei personoida.

Voit olla myös meihin yhteydessä, autamme mielellämme sinua askarruttavissa kysymyksissä. Lähetä sähköpostia info(@)paperiina.fi, niin vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Vinkit kutsutekstin kirjoittamiseen

Mieti kutsuteksti rauhassa ja kirjoita se etukäteen esimerkiksi tekstinkäsittelyohjelmalla. Välittyykö tekstistä haluamasi tunne ja tyyli? Pyydä, että joku toinen lukee ja tarkistaa tekstin oikeinkirjoituksen vielä puolestasi. Kirjoita vaikka muutama eri vaihtoehtoinen teksti, jolloin löydät paremmin haluamasi tyylin.

Onko kaikki pilkut ja pisteet oikeilla kohdilla, entä yhdyssanat ja sanamuodot? Tarkista juhlapaikkojen ja osoitteiden oikeinkirjoitus, huomaa isot ja pienet kirjaimet, väliviivat ja välit.

Voit myös katsoa kutsutekstiesimerkkejä verkkokauppamme mallikutsuista. Jokaiseen tilaukseen kuuluu yksi korjauskierros, jonka aikana on vielä mahdollista tehdä pieniä muutoksia.

Valmistamme tuotteet tilauksen perusteella, ja painoteknisesti virheettömiä tuotteita ei voi vaihtaa tai palauttaa, koska emme voi myydä personoituja tuotteita uudelleen. 
 
Kuluttajansuojalain 6 luvun 16§  mukaisesti vaihto- ja palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan ja personoidaan asiakkaan tilauksen mukaisesti. 

Kuvat

Varmista, että käyttämäsi valokuva on tarpeeksi laadukas ja tarkka. Kuvan tulee olla jpg -muodossa. Korkeampi kuvalaatu takaa laadukkaan lopputuloksen. Suosittelemme, että kuvan resoluutio on 300 dpi. Kuva voi olla mustavalkoinen tai värillinen. 

Lisäksi valitse kuva, jossa on tarpeeksi tilaa reunoilla leikkausta varten, jos kortin kuvapaikka on reunasta reunaan. Leikkausvara kuvan jokaiselta reunalta on 3 mm. 

Huomaathan, että emme muokkaa tai käsittele kuviasi tuotteiden viimeistely- ja tulostusvaiheessa. Voit käsitellä kuvia etukäteen tarvittaessa ilmaisella kuvankäsittelyohjelmalla. 

Kuva paperilla

Paksu eläväpintainen mattapaperi on tyylikäs ja moderni valinta myös kuvalliselle kortille. Huomaathan kuitenkin, että elävällä paperipinnalla kuva ei välttämättä toistu yhtä tarkasti kuin valokuvapaperissa.

Mallin muokkaus

Kortin tyyli perustuu valittujen fonttien, värien ja mallin ympärille, joten näitä elementtejä ei ole mahdollista muuttaa. Ilmoittamasi teksti asetellaan korttiin verkkokaupan mallin mukaisesti. Kutsu- ja kiitoskorttimalli määrittelee, kuinka paljon tekstiä mahtuu tuotteeseen. Ota kyseinen seikka huomioon, kun valitset itsellesi kutsua tai kiitoskorttia.

Jos haluamaasi tekstiä on huomattavasti enemmän tai vähemmän kuin valitussa korttimallissa, kortin muotoilu voi muuttua hieman. 

Värit

Jokainen näyttö toistaa värit eri tavalla. Olemme suunnitelleet ja viimeistelleet kutsut ja kortit niin, että värit ja väriyhdistelmät ovat moderneja ja kauniisti yhteensointuvia. Tällä hetkellä emme tarjoa valmiiden värivaihtoehtojen lisäksi personointimahdollisuutta väreille.

Jos olet epävarma kutsun väreistä, suosittelemme tilaamaan näytekappaleet suosikkivaihtoehdoistasi. Huomaathan, että näytekappaleet ovat samoja kuin verkkokaupan mallikortit ja niitä ei personoida.

Tarkastamme aina ennen toimitusta painojäljen, jotta tilaamasi kortit toistavat suunnittelemamme värit oikein.

Paperi

Tulostamme kaikki kutsut ja kortit laadukkaalle 300g paksulle valkoiselle eläväpintaiselle mattapaperille. 

Paksu eläväpintainen mattapaperi on tyylikäs ja moderni valinta myös kuvallisille korteille ja kiitoskortille. Huomaathan kuitenkin, että elävällä paperipinnalla kuva ei välttämättä toistu yhtä tarkasti kuin valokuvapaperissa.

Kirjekuori 
Kutsun ja kiitoskortin hinta sisältää myös laadukkaan valkoisen kirjekuoren jokaiselle kortille.

Jäikö jokin kysymys vielä askarruttamaan?

Ota meihin yhteyttä info(@)paperiina.fi, niin vastaamme mahdollisimman nopeasti!