TOIMITUSEHDOT & MAKSUTAVAT

Viimeistelemme tilaukset aina saapumisjärjestetyksessä. Jokainen tilaus ja korttituote personoidaan asiakkaan toiveiden mukaan, jonka takia tuotteidemme hieman toimitusaika on pidempi kuin tavallisissa verkkokaupoissa. Annetut toimitusajat ovat arvioita, eivätkä sido myyjää.

Viimeistelemme tuotteet viimeistään 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Usein pystymme lähettämään vedoksen kahden arkipäivän sisällä. Jos haluat tietää tarkan toimitusajan, ota yhteyttä info(@)paperiina.fi.

Tulostamme tilaukset kerran viikossa. Valmiit tuotteet lähetetään viimeistään 3-10 päivän kuluttua tilauksesta. Lähetämme toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on matkalla. 

Toimitusaika

  1. Tilausvahvistus: Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun olet maksanut tilauksen
  2. 1-5 arkipäivää: Viimeistelemme tilauksesi ja teemme korteistasi kauniit. Saat tilauksestasi vedoksen sähköpostiisi kommentoitavaksi. Teemme lopulliset korjaukset korjauskierroksen aikana.
  3. 3-10 arkipäivää: Tilaus lähetetään viimeistään 10 päivän kuluttua tilauksesta pakettina. Saat toimitusvahvistuksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat matkalla.
  4. Postipaketti sisältää seurantakoodin, jonka saat toimitussähköpostin yhteydessä.


Toimitustapa

Toimitamme tilaukset kirjelähetyksenä ja postipakettina.

Toimitustapa / Toimituskulut (€)

Pientoimitus postilaatikkoon/paketti lähimpään Postin noutopisteeseen 5,90 

Kirjelähetys mallikorteille 1,60 €
max. 50 g 

Yli 200 euron tilaukset postimaksuitta!
Toimitus on ilmainen yli 200 euron tilauksille. Tuotteet lähetetään postipakettina lähimpään noutopisteeseen. Paketti sisältää seurantakoodin.

Mallikorttien lähetys
Mallikortit lähetetään edullisesti kirjelähetyksenä. Mallikortit ovat samoja kuin verkkokaupassa, ja niitä ei personoida.

Vaihto ja palautus
Valmistamme tuotteet asiakkaan tilauksen perusteella, ja painoteknisesti virheettömiä tuotteita ei voi vaihtaa tai palauttaa, koska emme voi myydä personoituja tuotteita uudelleen.
Lue lisää kohdasta vaihto ja palautus

Maksutavat
Käytössämme on turvallinen Checkout Finland Oy:n (y-tunnus: 2196606-6) maksupalvelu. Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, kyseessä on Checkoutin maksunvälitys Paperiinalle. 

Voit maksaa meillä verkkopankin kautta ja yleisimmällä luottokorteilla. Emme näe tai tallenna asiakkaan maksutietoja, sillä maksutapahtuma tapahtuu maksupalveluvälittäjän tai pankin suojatuilla sivuilla.

Lue lisää Checkout Finland Oy:n maksuehdoista tarkemmin

Usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen toimituksiin

Voiko tilauksen noutaa ja mikä on toimitusalueenne?
Tällä hetkellä tarjoamme tilauksille vain postitusmahdollisuuden. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Voinko seurata lähetystäni?
Kyllä, kaikissa pakettilähetyksissä on seurantakoodi, joka löytyy lähettämästämme toimitusvahvistuksesta, kun tilaus on matkalla.

Tilaukseni on vahingoittunut kuljetuksen aikana. Mitä teen?
Lähetä meille sähköpostia info(@)paperiina.fi, jossa on tilauksen tiedot ja kuva vahingoittuneesta tuotteesta. Teemme sinulle välittömästi uudet tuotteet.

Tilaukseni katosi kuljetuksen aikana. Mitä teen?
Lähetä meille sähköpostia info(@)paperiina.fi, jossa on tilauksen tiedot. Selvitämme mitä tilauksellesi on tapahtunut.